Loading...
+ 3 More
+ 3 More
+ 2 More
Jubileumweek Casa Rural a-ti
Geniet van het ongekende binnenland van Noord-Spanje! (6 dagen)
omschrijving

In 2025 vieren Jeffry & Lindsy het tiende seizoen van hun B&B Casa Rural a-ti en dat willen ze graag samen met jou doen! Wat ooit begon als een droom, is uitgegroeid tot een geliefde bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar ontspanning, natuur en een warme sfeer in een uniek stukje Noord-Spanje (Castilla & Leon). In deze volledig georganiseerde all-inclusive reis van 6 dagen bezoeken zij samen met jullie enkele unieke plekken. Alles komt aan bod: natuur, cultuur en gastronomie gaan hand-in-hand tijdens deze feestweek. Geniet van pure verwennerij in het ongekende binnenland van Noord-Spanje!

Wens je deze jubileumweek in privé groep te beleven op een datum naar keuze, dan kan dit vanaf een minimum deelname van 8 personen en mits reservering minimum 2 maanden op voorhand.

INBEGREPEN
  • 5 overnachtingen 
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Alle maaltijden en drank ter plaatse in de B&B
  • Excursies León, Toro, El Bierzo en Astorga  (inclusief maaltijden en drank ter plaatse)
  • Vervoer ter plaatse
NIET INBEGREPEN
  • Sterke dranken
  • Supplement extra nachten
TARIEF
  • Vanaf € 1.300 per persoon
  • Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen
DATUMS
  • Van 28 april tot 3 mei
  • Van 27 mei tot 1 juni
  • Van 9 juni tot 14 juni – VOLZET
  • Van 15 september tot 20 september
MEER INFO
Dagprogramma
Aankomst in de prachtige gerestaureerde finca waar Jeffry & Lindsy jullie verwelkomen met een verfrissend drankje. 's Avonds tovert gastheer Jeffry een heerlijk Spaans diner op tafel waarbij Jeffry & Lindsy zelf mee aanschuiven en ze een eerste keer samen klinken op hun 10e seizoen.
Een ware parel voor cultuurliefhebbers en fijnproevers. Je start de dag met een bezoek aan een artisanale kaasmakerij van een familie die al sinds 1890 kaas maken. Zij laten je kennismaken met de kaasambacht aan de hand van een kaasdegustatie. Vervolgens wandel je richting het historische centrum waar een gids alles vertelt over de rijke geschiedenis van deze stad. Met een glaasje wijn in de hand vergaap je je aan de prachtige Romaanse architectuur. Lunchen doe je in Casa Nicola, een modern gerenoveerde en ondergrondse bodega. Nicola, eigenares van deze mooie plek, kwam 20 jaar geleden via Erasmus vanuit Engeland in deze streek terecht en verloor meteen haar hart aan de wereld van de wijn. Ze heeft er haar levenswerk van gemaakt om de Toro wijnen te delen met de rest van de wereld en waar beter dit te ervaren dan in het hart van Toro zelf. 's avonds terug richting onze B&B waar jee met wat lekkere "embutidos" kan napraten over de dag.
Leien daken, een wandelende pelgrim op weg naar Santiago de Compostella en prachtige landschappen... welkom in de Bierzo streek! Deze streek wordt door de gasten steevast bezocht wanneer ze hier logeren. Deze keer nemen Jeffry & Lindsy jullie mee op een avontuurlijke 4x4-tocht langs de steile hellingen van “heroïsch” gecertificeerde wijngaarden. Heroïsch omdat ze zich in de hoger gelegen delen van de Bierzo bevinden (700 meter) en met een hellingsgraad van 51%. Voor de sportievelingen bestaat er ook de mogelijkheid om deze tocht met een elektrische mountainbike te ondernemen. Uiteraard steeds onder begeleiding van een gids. Afsluiten doe je met een proeverij van 4 wijnen en lunch op een schilderachtig uitkijkpunt midden tussen de wijnranken. Dit alles onder leiding van wijnboer en wijnmaker Nacho Alvarez, in 2016 door Robert Parker uitgeroepen als “Revelation Winemaker”. In 2014 en 2015 ontving hij ook de “Best Godello” erkenning in Spanje. 's Avonds terug richting Casa Rural a-ti waar je een heerlijke pastamaaltijd wacht.
Veel gasten maakten al kennis met Astorga maar weinigen weten dat er zich ook een verborgen wereld ondergronds bevindt. Samen met de gidsen van het Museo Romano maak je kennis met hoe het ooit allemaal begon en treed je in de voetsporen van de Romeinen die deze stad oprichtten. ’s Avonds trek je naar León. Samen koken is een geweldige manier om iets te vieren. En dus nemen Jeffry & Lindsy je mee naar “Cookery School Dolcetriz” waar je onder begeleiding enkele bekende Spaanse tapas klaar maakt. De koks onder jullie kunnen een handje toesteken. De avond eindigen doe je in de vele barretjes die deze stad rijk is.
Vandaag openen de kerk en het oude schooltje van Valderrey speciaal hun deuren voor de gasten. Een unieke kans om kennis te maken met de geschiedenis van het dorp. Daarna trek je naar het beste vleesrestaurant van Europa en het 2e beste vleesrestaurant ter wereld. En dat doe je niet zomaar! Een gids neemt je mee naar de wortels en waarden van dit project. Van een bezoek aan één van de originele wijngrotten, naar de landerijen waar de dieren leven, naar de kelder waar de beroemde Cecina 3 jaar lang hangt te rijpen, tot aan de wijnkelder waar je proeft van wijnen afkomstig van honderd jaar oude wijnstokken. Daarna word je culinair verwend in het restaurant. ’s Avonds trek je naar Astorga om nog een laatste keer samen te klinken op het 10-jarig bestaan van Casa Rural a-ti. De perfecte afsluiter van een perfecte jubileumweek.
Na een heerlijk ontbijt is het tijd om afscheid te nemen. Voldaan na deze jubileumweek vertrek je terug huiswaarts. En dit zoals steeds onder het motto: “Don’t cry because it is over, smile because it happened.”
Informeer of Boek
Interesse om dit arrangement te boeken, of wil je graag iets meer info? Neem dan contact op met de aanbieder via onderstaand formulier.

    Kaart

    Chat Settings

    Chat Theme
    0/50
    Set a greeting message to show to new chat participants. E.g., Welcome to my chat.
    0/50
    Set a fixed notification for the chat owner. E.g., We are off for this month.
    Compare Listings